Mászó élet

Minden ami mászás!

2011. január 16., vasárnap

Várgesztesi sziklamászó tábor

Időpont: 2010.04.08-10. (péntek, szombat, vasárnap)

Helyszín: Várgesztes

Szállás: A Vértes hegység erdeinek rengetegében terül el Várgesztes falucskája! Szállásunk ismét Anti bácsinál lesz, tavalyról már jól ismerjük szállásadónkat és színvonalas vendéglátását! Az elhelyezés 2 szinten történik 2 és egy négyfős szobákban. Szintenként található konyha és zuhanyzó.

Indulás : Pénteken (április 08.)

Helyszín: Red rock mászó terem (Farkasvermi út 40. SZIM terület)

Időpont: 16 óra

Az utazás autókkal történik, amit a mi biztosítunk.

Érkezés után az éjszakai szállás elfoglalása történik, rövid bemutató hol vagyunk mit kell tudni a környezetünkről alapvető szabályok lefektetése a mászó teremben tanultak felelevenítése. Az este további részében kötetlen beszélgetés a túra szervezőivel mászó történetek és túra beszámolók valamint vacsora elfogyasztása. Aki még mindig bírja szabadidős tevékenység, fejlámpás túrázás a Vértesben…

Szombat (április 09.)

Korai ébresztő után a reggeli elfogyasztása majd a mászópárok kialakítása történik ezek után irány a szikla. Egész napos sziklamászás, közben oktatás és az alapok elsajátítása történik, a napközbeni étkezés egyénileg történik. Késő délután indulás vissza a szállásra kis pihenés vacsora majd fakultatív program. Igény szerint éjszakai fejlámpás mászás valamint túrára biztosítunk lehetőséget, aki még nem fáradt annak a részvétel kötelező jellegű.

Vasárnap (április 10.)

Az éjszakát kipihenő tábor résztvevőinek szokásos reggeli wellness program (fogmosás reggeli stb…) után ismét kis túra a sziklafalhoz közben a mászópárok szokás szerinti kialakítása.

Az előző nap tanultakat kis versennyel dobjuk fel az első elnyeri a Várgesztesi mászótábor legjobb mászója címet. A verseny ideje alatt természetesen a mászás oktatása koordinációja folyamatosan zajlik az éppen nem a versenyben résztvevő személyek számára.

Indulás: Vasárnap (április 10.)

Délután 16 óra Várgesztesről Székesfehérvárra igénye szerint a Redrock mászóteremhez illetve a Piactérre.

A táborban résztvevőknek a felszerelést a mászóterem biztosítja, minden résztvevőre személyre szóló extrém sportbiztosítást a túra szervezői kötik a tábor idejére.

Minden jelentkezőnek a RedRock mászóterem biztosít egy alkalmat az alapvető biztosítási módok illetve szabályok elsajátítására , a túra idején ezt már csak fel kelljen eleveníteni.

Jelentkezési határidő Március 25.

A tábor létszáma maximum 10 fő ami lehetővé teszi, hogy táborban résztvevők kiemelt figyelmet kapjanak az oktatás során.

Jelentkezni a RedRock mászóteremben illetve a 06 20 467 9022 vagy a 06 30 838 1714 es telefonszámon.

Íme egy kis videó a tavalyi csapatról!


1 megjegyzés:

  1. Sportbiztosítás - a Travel Guard extrém sport biztosítás 410 font/ nap díjtól kezdve biztosít síelés biztosítást. Kössön online széleskörű sport utazási biztosítást.

    VálaszTörlés